Jeantex Tour Transalp  24 - 30 Juni 2007.

Jeantex Tour Transalp är en sju dagar lång cykeltävling på landsväg över alperna med start i Tyskland och mål i Italien. Tävlingen är öppen både för proffs och amatörer och lockar deltagare från hela världen. Totalt 1000 personer i 500 tvåmannateam deltar. Bansträckningen varierar från år till år och läggs för att ge deltagarna främst en rejäl utmaning men även en härlig naturupplevelse. Det innebär att tävlingen går över de högsta bergen med de brantaste stigningarna som överhuvudtaget går att frambringa. 2007 års sträckning startar i Tyskland och går via Österrike, till målet i Riva vid Gardasjön i Italien. Det innebär 85 mil av cykling och 18750 höjdmeter att bemästra.

Sju dagar av tuff cykling i alpmiljö utan vilodag gör tävlingen till en rejäl utmaning och därmed en dröm för många att delta i.
./JTT_2007. ./Forberedelser_JT.
Team HappyMTB.org

Återigen kör vi för Sveriges trevligaste cykelforum www.happymtb.org. Vi fick en mycket trevlig respons från forumets deltagare förra året när vi rapporterade hem dagligen från Bike Transalp Challenge 2006. Även detta år kommer vi ha kameror och dator med så att vi kan skriva och visa bilder av etapperna på kvällen efter målgång.
 
  JTT 2007

  Förberedelser

  Utrustning

  Innan start

  Etapp 1
  Etapp 2
  Etapp 3
  Etapp 4
  Etapp 5
  Etapp 6
  Etapp 7

  Hemresa

  Utvärdering

  FAQ


  ajpj.se


  Contact Upp          Förberedelser